Bútor

Bútorbolt mailBútorbolt kapcsolatBútorbolt kosárBútorbolt pénztár

BútorokBútor családok


Bútor családok

Bútor kereső


Írd ide a keresett bútor fajtáját...

Bútor Keresés
Részletes bútor keresés

A 10 utolsó bútor keresés:

fa, étkező, szobainas fa, garancia, cseresznye, asztal, bernau, budapest, bellagio, garnit

További bútor keresések:

ágykeret, bútor, fenyőbútor, erdélyi, nyíregyháza, fenyő, használt, román, ágy, bútorbolt

A bútorokról


Akciós bútorok

Tömör fa kontra bútorlap

Miért és hogyan alszunk?

Jól aludtál?

Minőség kontra Ár

Hogyan válassz bútort az otthonodba?

Örök értékek - bútoraink között is


CimkékPartnereink


Bútorbolt és bútor viszonteladó partnereket keresünk a következõ városokba:

Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Gyõr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezõvásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllõ Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykõrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti  
Bútor Erdélyi bútorok ágy hálószoba bútor, étkezõ bútor és szék asztal valamint szekrény ágykeret komód tálaló franciaágy bútorok

 

 

 

Bútor - Erdélyi bútorok


 

Major Bútor

Egy ház, egy lakás sokféle lehet, ahogy mi emberek is; illethetjük az otthonos, modern, polgári, vagy nagyvilági jelzővel.

Lehet meghatározó a mérete, stílusa, de nem ettől lesz az a hely, ahol nyugalomra találunk.

 

A bútoraink azok a tárgyak, amelyek körül vesznek bennünket, és szinte észrevétlenül szolgálják mindennapi kényelmünket, igényeinket, és amelyektől az otthonunk elnyeri azt a légkört, amiben jól érezzük magunkat.

Minden nap apró döntések, választások sokasága határozza meg az életünket, választunk ruhát, tárgyakat, vagy éppen bútort.

Lakberendezési tárgyat viszont érdemes körültekintően választani, hiszen hosszú éveken át szolgálják kényelmünket.

 

Ebben segít a tizenöt éves gyártói és kereskedői tapasztalatokkal rendelkező Major Bútor, mint igényes, valódi természetes fa alapanyagú, erdélyi bútorokat forgalmazó cég.

Debreceni bemutatótermében széles bútorválasztékkal, az egész otthon berendezésére alkalmas bútorcsaládokkal, szakmai és lakberendezési tanácsokkal várja ügyfeleit, hogy a bútorválasztás kényelmes és egyszerű legyen.

 

2016. január 1-től vásárlóinkat, a Debrecen-i új, 450 m2 alapterületű Vágóhíd utcai bemutatótermünkben, szélesebb árukínálattal, és új bútorcsaládokkal, valamint bútor és lakberendezési újdonságokkal várjuk.

 

 

Bútor

 

BÚTOR Erdélyi Bútorbolt - bútorok Erdélyből
Az Erdélyi-bútor bútorbolt választékában megtalálhatók ágyak, ülőgarnitúrák, komódok, szekrények, tálalók, székek, asztalok, dohányzó asztalok, különböző tömör és nemes fa klasszikus bútorok.
Ülő bútoraink közül nagyon népszerűek a székek, étkezőszékek, de széles választékát kínáljuk az étkező garnitúra elemeknek, a több részes sarok-, vagy ülőgarnitúráknak.
Fekvőbútor kínálatunk között, a legnépszerűbb hálószoba bútorok mellett, széles választékát nyújtja az ágyaknak, franciaágyaknak, fa ágyaknak és a hozzájuk tartozó ágykereteknek, és egyéb kiegészítő termékeknek.
Étkező bútor vagy étkezőgarnitúra választékunkban az asztalok és székek sokasága mellett megtalálhatóak a különböző méretű tálalók, üveges vitrinek, komódok, és palacktartó szekrények.

Miért Mi?
1. Mert maximális minőségű termékeinkben megbízhat!
2. Mert termékeink természetes alapanyagból készülnek!
3. Mert szerte a világon több ezer elégedett ügyfelünk van!
4. Mert termékeink időtállóak!
5. Mert a legjobb ár-érték arányú termékek a bútor piacon!.
Kiemelt bútor ajánlatunk

Bútor választék


Étkező garnitúrák

Étkező garnitúrák
Az étkező garnitúra stílusa nagymértékben befolyásolja az étkező hangulatát. Tekintse meg étkező garnitúráink széles választékát, bükk é tölgy étkező garnitúráinkat.
Étkezők

Étkezők
Étkezők Nemesfa étkezőink a minőségi bútorok képviselői, melyekben a fa, mint alapanyag kiteljesedéseik. Stílustól és megjelenéstől függetlenül minden darabot a legigényesebb kivitelezés jellemez. Az étkező garnitúra központi eleme a lakásnak, stílusa nagymértékben befolyásolja az otthon hangulatát, hiszen a családi együttlétek kiemelt tere. Az étkezőgarnitúráink mind kialakításukban, mind színvilágukban igényes, dekoratív és kényelmes bútorok, legyen az modern, rusztikus vagy magas minőségű exkluzív darab.
Tálalók és vitrinek

Tálalók és vitrinek
A tölgy tálalók harmonikus és praktikus kiegészítői lehetnek étkeződnek. Ezekre a bútorokra is jellemző a stabil tömörfa szerkezet. A nagyi porcelánja is biztonságban lesz!
Komódok és kiegészítő bútorok

Komódok és kiegészítő bútorok
Komódjaink változatos méretű, formájú, és a legszélesebb körben használható bútordarabok. Kínálatunkban megtalálhatóak a tölgy, a bükk és a dió alapanyagú, magas minőségű, változatos megjelenésű komódok, tükrös komódok és plazma komódok.
Előszoba szekrények

Előszoba szekrények
Az otthon alaphangulatát határozza meg az a látvány, ami az előszobát jellemzi. Bútorcsaládjaink kiegészítő darabjai között megtalálható az előszobaszekrény, mely az egységes stílusú és légkörű otthon nélkülözhetetlen eleme.
Ülőgarnitúrák

Ülőgarnitúrák
Minden tölgy bútor tömörfából készül. Ülőgarnitúráinkra is jellemző, a masszív tölgy váz, eredeti bőr kárpitozás, a hosszú élettartam.
Hálószobák

Hálószobák
A hálószoba kényelmi funkcióját szolgálják a különböző stílusú, színű és anyagú ágykeretekhez tartozó kiegészítő bútorok, melyek igény szerint növelik a hálóterek komfortját.
Nappali bútorok

Nappali bútorok
Nappali bútoraink között magas minőségű, komplett vagy elemes bútorcsaládok darabjait kínáljuk, mely a modern nappali média területe. A nappali bútorok a klasszikus eleganciát egyesítik a modern igényekkel.
Szekrények

Szekrények
A szekrények, mint a legnagyobb bútorfelületek, az otthon tároló és egyben díszítő elemei is. Formájukkal, alakjukkal, megjelenésükkel meghatározó, domináns téralkotó elemek. A változatos méretű 2, 3, 4 és 5 ajtós, masszív, hosszú élettartalmú szekrényeink tökéletes tároló-bútorok, mely otthona praktikus dísze lesz.
Dolgozószobák

Dolgozószobák
Komplett dolgozószoba berendezéseket tartalmaz a bútorkínálatunk.
Óraszekrények

Óraszekrények
Az óraszekrény, mint bútordarab, egyre kevesebb otthonban található meg, mert az igazán igényes terek, exkluzív alkotó elemévé vált. Éppen ezért olyan bútordarab, amelynek helye van minden nívósan berendezett, klasszikus stílust képviselő lakásban.
Bútorszövet választék

Bútorszövet választék
A bútort, a bútorszövet kelti életre, és meghatározza annak hangulatát és végső formai megjelenését. Bútorszövet választékunk között megtalálhatóak a klasszikus, a modern, a letisztult formavilágú, és az egyszínű szövetek, melyekkel a bútor az egyéni ízlésvilághoz, a lakás, az otthon hangulatához igazítható, és egyedi darabbá válik.
Íróasztalok

Íróasztalok
Te is emlékszel még az iskolatáska súlyára? - de az is elég, ha az iratok tömegére gondolsz, amelyek a mindennapi tennivalókhoz kellenek. Tömörfából készült íróasztalaink stabil szerkezete, a fiókok, ajtók rögzítési technikájának köszönhetően hosszú évekig társ lehet ez a bútor.

Bútor újdonságok

Top bútor


 Bútorok, ágyak széles választéka

Bútor hírek


Akciós bútorok

Akciós bútorok Akciós bútorok Akciós bútorok
Tömör fa kontra bútorlap

Egy kedves hírlevélolvasónk tollából született ez a cikk,aki sajnos nem írta le a nevét nekünk,de ennek ellenére tanulságos és szívesen teszem közkincsé!
Miért és hogyan alszunk?

Mire van szükség a jó alváshoz?
Milyen szerepe van ebben a bútoroknak?
Jól aludtál?

Mennyire fontos az ágy minősége az alvás szempontjából?
Milyenek a fenyőbútorok?
Minőség kontra Ár

Valóban a vásárló a király?
Mire kell figyelni, ha új bútort szeretnél vásárolni?
Hol érdemes bútort keresni, és milyen feltételek mellett?
Hogyan válassz bútort az otthonodba?

A lakásodnak az otthonoddá kell válnia. Ehhez jó választásra van szükség: a lakberendezésben a bútorok szerepe meghatározó...
Örök értékek - bútoraink között is

Erdélyi bútorok vaszatis szemmel
KÉZI PÁCOLÁS

A FA KIVÁLASZTÁSA
Megfelelő minőségű pácolást csak gondosan kiválasztott fából készített munkadarabon érhetünk el. Szennyezett, túlzottan porózus, elszíneződött, gyantatáskás, repedezett, görcsös enyváttöréses, olajos, zsíros, szappanos felületeken pácolási hibákra kell számítani.
Nyikorognak a bútoraid?
Már meg sem fordulhatsz az ágyadban?


Bútorok hosszú távra, ugye Te is erre gondoltál?
Mikor fordítottad át utoljára az ágyrácsokat? Vagy nem tájékoztattak erről az eladók? Pedig a bútor nyikorgásának oka ez.
Mitől különlegesek az erdélyi bútorok?

Van-e hátránya annak, hogy ezek a bútorok Erdélyben készülnek, miben különböznek az itthon kapható hasonló árú bútoroktól?
Tömörfenyő ágykeretek...

Mire érdemes odafigyelned ágykeret vásárlás előtt?
Milyen jelek árulkodnak a bútor minőségéről és várható élettartamáról?
Fenyőbútor és vetemedés?

Milyen esetekben vetemednek a fenyőbútorok? Honnan lehet időben felismerni a vetemedésre hajlamos fenyőbútort?

Top bútor fenyőbútor

 

 

Bútorbolt ügyfélszolgálat

Kérdések...


Bútor ElejéreBútor VisszaBútor KövetkezőBútor Végére

Bútor ElejéreBútor VisszaBútor KövetkezőBútor Végére


Hozzászólások 

Webáruház készítés

 

Erdélyi bútor

 

A bútor címe:
4400 Nyíregyháza Orosi út 1.

Erdélyi bútor telefon:
mobil: +36-30-4321277
vezetékes: +36-42-596030
fax: +36-42-596031

Erdélyi bútor E-mail:
info@erdelyibutor.hu

Bútor üzlet nyitva tartás:
hétfő-péntekig 9-17 óráig
szombaton: 9-13 óráig.

 

Bútor 

 

Az Erdélyi bútor választékában megtalálhatóak ágyak, ülőgarnitúrák, komódok, szekrények, tálalók, székek, asztalok, dohányzó asztalok különböző tömör és nemes fa klasszikus bútorok.

 

Ülő bútoraink között népszerűek a szék, az étkező székek, étkező garnitúra elemek, több részes sarok garnitúra, vagy ülőgarnitúra összeállít&´sok, vagy akár a legegyszerűbb ágy.

Fekvőbútoraink között a legnépszerűbb hálószoba bútorok mellett megtalálod az ágy, franciaágy, fa ágyak és a hozzájuk tartozó ágykeret termékeket.

Étkező bútor vagy étkezőgarnitúra választékunkban megtalálhatóak az asztalok, mint például az étkező asztal, étkező szék és tálaló.

Bútor kínálatunk továbbá tartalmazza a szekrények között a dohányzóasztal, komód, szekrény és szekrénysor. A román bútor kiváló ár-érték arányú, így annyira olcsó, hogy szinte használt bútor eladó árakon kínálhatjuk bútor áruház  hálózatunkban.

 
 

 

Bútorok itt is...

 

Webáruház készítés

´